arr3Bylinky jako přírodní léčivoNové kategorie : Bylinné kúry a bylinné tinktury. Nejlepší využití bylin je v jejich extraktu.... arr3RAW ostružinový dort Sladká inspirace - zdravý nepečený dortík s tvarohem, ostružinami a BIO kokosovým olejem Kulau z...

 

Naše cena 750 Kč
skladem

 

Naše cena 66 Kč
skladem
Naše cena 950 Kč
skladem
Naše cena 990 Kč
skladem

RAW ostružinový dort
RAW ostružinový dort

Sladká inspirace - zdravý nepečený dortík s tvarohem, ostružinami a BIO kokosovým olejem Kulau z dalekých Filipín! Nejen, že krásně vypadá, ale také úžasně chutná.

Na pečení doporučujeme velké výhodné balení 1l 100% BIO kokosového oleje Kulau

- objednat si ho můžete přímo tady.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

RECEPT /30 minut (+ několik hodin tuhnutí)

KORPUS

  • 2 hrnky vloček
  • 4 lžíce mandlového sojového mléka ( lze použít i jiné)
  • 1 hrnek krájených sušených švestek
  • 3 lžíce medu
  • 3 pol. lžíce chia semínek
  • 3 pol. lžic kokosového oleje Kulau

 

KRÉM

  • 500g tvarohu (dvě balení)
  • 170g ostružin
  • 3 lžíce medu
  • 2 limetky
  • želatina

 

POSTUP

Připravíme si pekáč, který vyložíme pečícím papírem, aby se nám hotový dezert lépe servíroval. Začneme s korpusem. Všechny ingredience dáme do mísy a necháme několik minut šlehat v robotu (nebo ručně) dokud nevznikne poměrně pevné těsto. Do připravené mísy s pečícím papírem rovnoměrně namačkáme těsto po celém povrchu dna. Takhle připravené si to dáme do ledničky a mezitím si připravíme náplň.

Vymačkáme šťávu ze dvou limetek do hrnečku a dolijeme vodou do 3/4 hrnku. Připravíme želatinu s touto šťávou dle návodu na obalu. Mezitím co připravujeme želatinu si smícháme tvaroh s medem. Do této směsi přilijeme i šťávu s rozpuštěnou želatinou. Vše pořádně promícháme, dokud se směsi nespojí. Vezmeme druhou misku a do té odlejeme polovinu této směsi, kterou si postavíme stranou. Do druhé poloviny přidáme ostružiny a znovu šleháme. Vyndáme z lednice ztuhlý korpus a rovnoměrně ho pokryjeme směsí bez ostružin a následně směsí s ostružinami.

Takhle připravený dort už jen dáme na několik hodin do ledničky, aby pořádně ztuhla želatina.

Dobrou chuť!


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ