arr3Bylinky jako přírodní léčivoNové kategorie : Bylinné kúry a bylinné tinktury. Nejlepší využití bylin je v jejich extraktu.... arr3RAW ostružinový dort Sladká inspirace - zdravý nepečený dortík s tvarohem, ostružinami a BIO kokosovým olejem Kulau z...

 

Naše cena 750 Kč
skladem

 

Naše cena 163 Kč
skladem
Naše cena 1 490 Kč
skladem
Naše cena 990 Kč
skladem

Recenze obchodu

Přidáno: 16.05.2013

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Ani
nevim snad lepsi popis zbozi co se tyce kvality a mista puvodu

Pro:

Zbozi, ktere jsem hledal.

 

Přidáno: 14.05.2013

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

zatím mám jen jeden nákup,se kterým jsem spokojen,mile mne překvapila záruka kupovaného
zboží

Pro:

rychlost,spolehlivost

 

Přidáno: 12.05.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychle vyrizeni objednavky
perfektni komunikace se zakaznikem
nabizi to co jsem hledal

 

Přidáno: 08.05.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super, zboží dorazilo velmi rychle a obědnám si zas.

 

 

Přidáno: 04.05.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

chtěla jsem koupit stevii a náhodou našla Vaše stránky.Objednala jsem postupně další dva kusy. Obchod doporučuji, protože se mi líbí přírodní produkty pro zdraví.

Pro:

zásilkovnu mám 5 minut z kanceláře
rychlé doručení

Proti:

cena 39,- navíc

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za Vaše hodnocení. Zásilkovna je nezávislá síť výdejních míst pro e-shopy. Není součástí našeho obchodu. Za dopravu zboží si proto, stejně jako Česká pošta, účtuje poplatky. Poplatek za Zásilkovnu je ale mnohem vyšší. Část poplatku totiž dotujeme, abyste jako zákazníci měli zboží i tak za nejlepší možnou cenu!
Přejeme Vám pěkný den
Alafia.cz
 

Přidáno: 29.04.2013

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji, zboží, o které jsem měla zájem bylo v obchodě dostupné, za slušnou cenu a s možností osobního vyzvednutí.

Pro:

cenově nejlepší nabídka
výhoda osobního odběru ve výdejně

Proti:

nevím o žádné

 

Přidáno: 22.04.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jsme velmi spokojená s komunikací
Zasílané zboží je dodáváno ve velmi krátké době
Doporučuji jak vzhledem k ternímům dodávky tak i tomu, že lze zaplatit vše až na místě při odběru

Pro:

Je skvělé, že zboží si lze vyzvednout osobně v zásilkárně a zaplatit vše na místě a ne předem

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za velmi povzbuzující hodnocení! Snažíme se našim zákazníkům vycházet vždy vstříc.
Pěkný den přeje tým Alafia.cz
 

Přidáno: 20.04.2013

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Mohu si vybrat obchod a tam se pro zboží zastavit v téměř libovolnou dobu

 

Přidáno: 11.04.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost

 

Přidáno: 03.04.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Seriozní přístup a kvalitní zboží, navíc v kombinaci s příznivou cenou.

 

 

Přidáno: 27.03.2013

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji

Pro:

dobrá přehledná nabídka
pohodlná objednávka od PC

 

Přidáno: 26.03.2013

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu

perfektní, vřele doporučuji!!!

Pro:

nízká cena
osobní odběr

Proti:

žádné

 

Přidáno: 26.03.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

překlednost,dostupnost,chlost vyřízení objednávky

Pro:

možnost vyzvednutí zboží osobně v blízkosti mého bydliště

Proti:

nevím o ničem

 

Přidáno: 25.03.2013

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Služby hodnotím OK, byla jsem spokujena. Po objednání mi ale na mail začala chodit spousta smapů, nevyžádaná pošta, nabídky na nákup různých věcí/služeb... toto spojuji s nákupem na Alafia.cz, proto bych nákup nikuomu ze svých známých nedoporučila. nevyžádaná pošta mě obtěžuje, nepřeji si ji.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, spokojenost našich zákazníků je pro nás na prvním místě. Proto musíme zásadně odmítnout domněnku, že bychom Vaše osobní údaje poskytli třetí osobě. Údaje předáváme výhradně dopravci v souvislosti s dopravou balíčku. Je nám líto, že si spam spojujete s nákupem u nás, ale můžeme Vás ujistit, že jsme Vaše údaje nikomu dalšímu neposkytli. Pevné zdraví přeje Tým Alafia.cz
 

Přidáno: 24.03.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

dobrá nabídka i zboží

Pro:

dobrá komunikace přes email