Úvod » Překyselení organismu » Mladá zelená pšenice 100 g


        

Mladá zelená pšenice 100 g

skladem

 

Číslo produktu: IN0037
Naše cena:
229 Kč ( Nejsme plátci DPH )

do košíku:
  ks  

Popis zboží

Mladá pšenice z Nového Zélandu 100 g

Mladá pšenice a její účinky jsou totožné s Mladým ječmenem. Jediné rozdíly jsou chuť, jelikož chuť mladého ječmene nemusí být pro všechny příjemná, zatímco mladá pšenice se může zdá vyhovující. Tento aspekt je velmi subjektivní, nicméně velmi ulehčuje užívání. Dalším rozdílem oproti mladému ječmenu je větší vliv na metabolismus a to především jeho zrychlení. Díky tomu se pšenice více hodí při dietních plánech a při chronické únavě. Užívání dodává více energie.

Jemný zelený prášek vyrobený z mladé pšenice je enzymatickou bombou pro náš organismus. Je plný  vitamínů, minerálů, aminokyselin a enzymů. Díky jeho nenapodobitelné kombinaci dokáže působit alkalizačně, antioxidačně a upravovat životně důležité procesy v lidském těle.

Mladá pšenice je považován za nutričně nejhodnotnější trávu na světě. Mladá pšenice obsahuje betakaroten, vitamíny A, B1, B2, B5, B6, C, E, K, niacín, biotin, kyselinu listovou, široké spektrum aminokyselin: Alanín, Methionín, Arginín, Fenylalanín, Prolín, Serín, Glycín, Treonín, Histidín, Tyrosín, Izoleucín, Valín, Leucín, Lyzín, Kyselina aspartamová, Kyselina glutamová. Minérály jako draslík hořčík, křemík, zinek, vápník, ale především enzymy a chlorofyl

Mladá pšenice má silný alkalizující účinek v těle. Účinněneutralizuje zakyselení organismu a reguluje tedy problémy spojené s ním. Obsahuje látky silně antioxidační, které zabraňují stárnutí organismu a pravděpodobně mají zajímavý protirakovinový účinek. Dalšílátky detoxikují organismus, zabraňují vstřebávání karcinogenních látek ze zažívacího traktu a zažívací trakt čistí. Velký obsah chlorofylu má přímý vliv na hladinu hemoglobinu, podporuje zásobení tkání kyslíkem a pomáhá odstraňovat těžké kovy a chemikálie z krve.

Tradiční užití: 2x denně čajovou lžičku rozmíchat ve vodě, šťávě, či džusu a vypít nalačno.

V dnešním světě jsou zelené potraviny jako mladá pšenice, mladý ječmen, chlorellaspirulina naprosto nepostradatelné pro správnou funkci organismu. Naše tělo se setkává s cizorodými látkami a jedy, které se v těle ukládají, díky tomu klesá jeho výkon, přichází únava, rychleji stárne a nemoci nevyjímaje. Zelené potraviny poskytují jakýsi štít přírody proti civilizačním chorobám. Již 10 denní užívání vede k pocitu nabité energie a lehkosti.

 

TIP na přípravu: požadované množství nejprve vložíme do sklenice, přidáme pouze 2x více vody nežli obsahu prášku a rozmícháme na hustou pastu. Tuto pastu již libovolně doředíme tekutinou, přičemž nevznikají hrudky.